Over de apotheek – Poli-apotheek Reinier de Graaf – Delft

Welkom bij Poli-Apotheek Reinier de Graaf - tevens dienstapotheek Delft en omgeving

Poli-Apotheek Reinier de Graaf opende haar deuren begin september 2015, tegelijk met het vernieuwde ziekenhuis Reinier de Graaf.

De Poli-Apotheek medewerksters staan overdag klaar om als openbare apotheek in het ziekenhuis iedereen die dit wil van medicatie en informatie te voorzien. Gelegen in de centrale hal van het ziekenhuis loopt u zo door naar de Poli-Apotheek.

Dienstapotheek

In de avond, nacht en in het weekend is de poli-apotheek geopend als spoedapotheek. Ideaal gelegen, vlak naast de spoedeisende hulp en de huisartsenpost.

Over de apotheek

Poli-Apotheek

Na een bezoek aan een van de poli’s loopt u zo door naar de Poli-Apotheek. In de Poli-Apotheek werken wij onder andere met een moderne robot, waardoor wij u op efficiëntere wijze van medicatie kunnen voorzien. Ook kunnen wij de medicatie verzorgen bij ontslag uit het ziekenhuis. Hierbij dragen wij zorg voor een goede overdracht naar uw reguliere apotheek. Uiteraard volgen wij hierbij de richtlijnen omtrent uw privacy.

We vragen altijd toestemming voor het uitwisselen van uw gegevens via het LSP (Landelijk Schakel Punt) met andere zorgverleners. Voor meer informatie over het LSP verwijzen wij u naar de website van VZVZ.

Samenwerking

Omdat onze apotheek in het ziekenhuis gevestigd is, werken we nauw samen met de specialisten en ziekenhuisapothekers om optimale zorg te kunnen verlenen. Een deel van de medicatie die niet langer via de openbare apotheek wordt verstrekt, denk aan oncolytica en IVF medicatie, verstrekken wij aan u namens de ziekenhuisapotheek.